VIETNAMESE LOEMPIA

 

Bun Cha

BUN CHA

Winterthee

 

In samenwerking met FOODIES ARENA GENT

 

Workshop Vietnamees koken 2021 : Zaterdag 6 november

Nieuwe lokatie te Gent, van 15 uur tot 19 uur

Vietnamese loempia van zeevruchten / Bun Cha / winterthee

In deze nieuwe workshop leert u volgende gerechten te maken : Vietnamese loempia van zeevruchten, Bun cha (gemarineerd varkensvlees met citroengras en kruiden, rijstnoedels en dipsaus) als afsluiter maken we een winterthee

ˋ

 

Onze workshop gaat door te Gent in de Foodies Arena, gelegen op wandelafstand van het Sint Pieters Station. Parkeerplaatsen zijn beschikbaar.

We geven de workshops in kleine groepen zodat iedereen de nodige aandacht krijgt bij het maken van de gerechten.

Ook zal alles gebeuren “covid-19 proof, zo zijn er handgels voorzien en wordt de keuken volledig ontsmet na iedere workshop.

U kan ook steeds een cadeaubon geven als geschenk. Deze bon blijft geldig voor de inschrijving van een workshop. Hij kan dus niet vervallen, zo hebben de mensen tijd om een voor hen geschikte datum te kiezen. Ideaal als geschenk voor de feestdagen.

 

We beginnen om 15 uur en we eindigen om ongeveer 19 uur  (kan uitlopen tot 20 uur)

Na de demonstratie is het aan U.  Iedereen maakt alles klaar voor 4 personen

U krijgt na de workshop het gemaakte eten in een biologisch afbreekbare verpakking mee naar huis, zo kunnen je familieleden ook genieten van je kookprestaties.

Natuurlijk krijgt U de recepten en uitleg over de ingrediënten mee naar huis.

De prijs van de workshop bedraagt 79€ per persoon (alles inbegrepen) U krijgt voorgerecht en hoofdgerecht mee, telkens voor 4 personen.

 

Schrijf nu in  (inschrijving is definitief na betaling)