Nem van varken

 

Cha Ca La Vong

Winterthee

 

In samenwerking met FOODIES ARENA GENT

 

Workshop Vietnamees koken 2020 : Vrijdag 16 oktober

Nieuwe lokatie te Gent, van 19 uur tot 23 uur

Nem van varken / cha ca la vong / Vietnamese winter thee

In deze nieuwe workshop leert u volgende gerechten te maken : nem van varken (de traditionele loempia uit Vietnam van rijstpapier en varkensvlees)

Cha ca la vong (gamarimeerde vis met kruidensalade, vissausje en noedels  en we sluiten af met een lekker thee op basis van citroengras en gember

ˋ

 

Onze workshop gaat door te Gent in de Foodies Arena, gelegen op wandelafstand van het Sint Pieters Station. Parkeerplaatsen zijn beschikbaar.

We geven de workshops in kleine groepen zodat iedereen de nodige aandacht krijgt bij het maken van de gerechten.

Ook zal alles gebeuren “covid-19 proof, zo zijn er handgels voorzien en wordt de keuken volledig ontsmet na iedere workshop.

U kan ook steeds een cadeaubon geven als geschenk. Deze bon blijft geldig voor de inschrijving van een workshop. Hij kan dus niet vervallen, zo hebben de mensen tijd om een voor hen geschikte datum te kiezen. Ideaal als geschenk voor de feestdagen.

 

We beginnen om 19 uur en we eindigen om ongeveer 22.00 u (kan uitlopen tot 23 uur)

Na de demonstratie is het aan U.  Iedereen maakt alles klaar voor 4 personen

U krijgt na de workshop het gemaakte eten in een biologisch afbreekbare verpakking mee naar huis, zo kunnen je familieleden ook genieten van je kookprestaties.

Natuurlijk krijgt U de recepten en uitleg over de ingrediënten mee naar huis.

De prijs van de workshop bedraagt 79€ per persoon (alles inbegrepen) U krijgt voorgerecht en hoofdgerecht mee, telkens voor 4 personen.

 

Schrijf nu in  (inschrijving is definitief na betaling)